Cart 0

Your order qualifies for free shipping You are 799 kr away from free shipping.
No more products available for purchase

Products
Pair with
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Your Cart is Empty

Vores ansvarlighed

Vi tager et stort ansvar i at tage os af vores planet bedst muligt. For os, er det ikke en valgmulighed men en pligt. Vi agere i en meget forurenende branche og dette ønsker vi at modarbejde. Alle produkter der bliver solgt gennem Ora Mora Vintage er pre-loved. Dette betyder også at der ikke er to produkter der er ens. Alle vores produkter bliver nøje udvalgt for at sikre os, at kvaliteten og produktets stand, lever op til vores høje standarder. Lige så snart de kommer i vores hænder, tjekker vi dem for mulige fejl der kan fikses. 

I nogle tilfælde temaer vi op med lokale skræddere i København, for at sikre os at produkterne bliver håndteret bedst muligt. 

Vintage og genbrug vil vise tegn på tidligere brug. Da alle vores Ora Mora Vintage produkter er brugt før dig, vil der kunne fremgå, mindre fejl og tegn på brug. Dette vil altid være beskrevet i produktbeskrivelsen under produktet. Alt hvad der kan fikses, vil vi stå for at fikse. Kig derfor billederne og beskrivelserne godt igennem før du køber noget, så du er sikker på ,at du kan forene dig med de fejl der kan være. 

Vi går ikke op i mærker. Der kan derfor være repræsenteret mange forskellige brands, fra små ukendte til store og kendte. Vores fokus er at finde produkter i god kvalitet, som har mange år tilbage at leve i. Vores vintage produkter definere vi som tøj der er mere end 20 år gamle. De er svære at finde og ofte unikke.


Indkøb  

Vi har været så heldige at have et fantastisk samarbejde mange af danmarks velgørende foreninger, hvor vi køber meget af vores tøj. Dette gør også at alt vores varerforbrug går til gode formål så som, hjælp til hjemløse, børnehjem, med mere. 


Reparation  

Alle produkter går gennem vores kvalitetsprocedure. Her bliver alt gennemtjekket for mulige fejl. Så vidt det er muligt bliver alle reparationer lavet in house. Hvis ikke vores kvalifikationer rækker til opgaven, samarbejder vi med dygtige lokale skrædder. Dette gør vi for at sikre os at det bliver gjort bedst muligt, af professionelle. Der vil også være fejl der ikke er mulige for os at reparerer. Disse fejl vil være oplyst i produktbeskrivelsen. 


Gennemsigtighed 

Vi stræber efter at have så åben kommunikation om alle led i forretningen, som mulig. Derfor informerer vi om fejl der ikke har kunnet blive fikset, under hvert produkt. Vi har levet en “produktets stand” skala under alle produkter, her har vi lavet en kort definition du kan læse i vores dropdown menu, under produktet. Vi tager som standard ikke mål af alle produkterne. Vi har dog lavet en detaljeret Size guide over modellens mål. Dette har vi lavet så du kan vurdere pasformen og størrelsen bedst mulig. Hvis du skulle være i tvivl efter du har læst vores size guide, opfordre vi dig til at kontakte os, med dine spørgsmål. 

 

Emballage 

Bæredygtighed er en stor del af vores drivkraft, derfor er alt vores emballage selvfølgelig også bæredygtigt. Alt du modtager i emballage er 100% FSC genbrugspapir. Både poser, kasser, silkepapir og kort. I posens nederste hjørne finder du både genbrugsmærket samt Ethical Pack mærket og på bagsiden FSC logo.

Be the first one to shop our black week sale + we have a little exclusive gift for the subscribers