Cart 0

Your order qualifies for free shipping You are 799 kr away from free shipping.
No more products available for purchase

Products
Pair with
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Your Cart is Empty

Om os

Ora Mora Vintage er en stor samling af pre-loved og vintage tøj som bliver håndplukket nøje, for at leve op til vores høje standarder og tilbyde det bedst mulige og gennemførte sortiment. Derudover laver vi eksklusive collabs med kreative individer med passion for bæredygtig fashion. Vi ønsker er repræsentere et stort sortiment af tidløse og klassiske produkter samt unikke kreationer.  

Vi stræber efter at skabe et brand der kan lukke mellemrummet mellem oplevelsen ved at købe nyt og brugt. Der er så mange smukke og klassiske fund man ikke finder andre steder, som stadig har massere værdi at bringe. Går du efter et “one of a kind” piece eller blot ønsker at hjælpe til at nedbringe vores aftryk på planeten, håber vi at du finder hvad du søger ved os.

 

Før det hed Ora Mora

Det startet med en kærlighed for gode vintagefund til vores private garderobe. På et tidspunkt måtte der sælges ud, og det var her vi fandt ud af, hvor stor efterspørgsel der var for vores højt elsket fund. Vi fik hurtigt solgt ud og besluttet os for at udvide det til noget større. Vi kørte hele landet rundt, for at finde alt det bedste. Mange timer blev tilbragt på landevejen og først da bilen var helt fyldt vendte vi hjem igen. Vi begyndte så småt at have hele stuen fyldt med tøj. Vaskemaskinen var på overarbejde og der blev dampet tøj i timevis. Det var her Ora Mora blev til. 

Her, et lille år efter, er vi rykket ud af vores lejlighed og Ora Mora har nu fået skabt sig sit helt eget univers i vores højt elsket kontor, med plads til det hele. Hvem havde turde håbe på det!

Be the first one to shop our black week sale + we have a little exclusive gift for the subscribers